Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

24 Mayıs 2017 Çarşamba

İsmail Koncuk: 4/C Çalışanlarına Keyfi Hukuk Uygulanmamalıdır

İsmail Koncuk: 4/C Çalışanlarına Keyfi Hukuk Uygulanmamalıdır

İsmail Koncuk: 4/C Çalışanlarına Keyfi Hukuk Uygulanmamalıdır

.
Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, 4-C’li çalışanlara 65 yaşına kadar çalışma izni verilmeyişini eleştirdi.
“Erken emekliliğe karşı olup bir taraftan da 65 yaşına kadar çalışma izni vermemek tam bir çelişkidir” diyen Başkan İsmail Koncuk, “İşte 4-C, 4-B vb. kadrosuz çalışmaya bu sebeplerle karşıyız. Bir ülkenin insanlarına keyfinize göre farklı hukuk uygularsanız, saçmalıklar olur” dedi.
Kamu Sen Konfederasyonu Genel Başkanı İsmail Koncuk konuşmasında;

“Anlamak mümkün değil, hem erken emekliliğe karşı olacak hem de 4-C’lilere 65 yaşına kadar çalışma izni vermeyeceksiniz. Bu tam bir çelişkidir.
www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr
Gerekçe, 4-C’li kamu çalışanlarının sözleşmesi böyleymiş, Değiştirin kardeşim, nasıl olsa kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. Size engel olan mı var?

İşte 4-C, 4-B vb. kadrosuz çalışmaya bu sebeplerden dolayı karşıyız. Bir ülkenin insanlarına keyfinize göre farklı hukuk uygularsanız, saçmalıklar olur.
Türkiye Kamu-Sen olarak 4-C’li çalışanların sözleşmelerinde derhal değişiklik yapılarak isteğe bağlı olarak 65 yaşına kadar çalışma hakkı istiyoruz” dedi.

Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki veya aşağıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com