Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

3 Haziran 2016 Cuma

Tonbul: Taşeron, 4/B ve 4/C'lilere Kadro Talebimiz Devam Ediyor


Tonbul: Taşeron, 4/B ve 4/C'lilere Kadro Talebimiz Devam Ediyor
Taşeron işçilerle bir araya gelen Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Tonbul, "Taşeronların kamuya alınması gündemde. Bu çerçevede, taşeron işçiler de 4/A ya da 4/D statüsünde kadroya alınmalıdır" dedi.
www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr
Farklı şehirlerden gelerek Memur-Sen Genel Merkezi’ni ziyaret eden taşeron işçiler Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul ile bir araya geldi. İşçilerin kadro taleplerini dinleyen Hacı Bayram Tonbul, bu konuda Memur-Sen’in sorumluluk aldığını ifade etti. Başkan Tonbul, “Taşeronların kamuya alınması gündemde. Bu çerçevede, taşeron işçiler de 4/A ya da 4/D statüsünde kadroya alınmalıdır” diye konuştu.
EMEĞE, ALIN TERİNE SAYGI
“Biz, emeğe, alın terine değer verilmesini, ekmeğimizin artmasını, saygın iş ve saygın emek konusunda ülkemizin dünya liginde zirveye çıkmasını istiyoruz” diyen Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Tonbul, şu şekilde konuştu:

“Biz, insan onuruna yaraşır çalışma şartları talep ediyoruz. İş güvencesi kırmızı çizgimiz diyoruz, güvencesiz çalışmaya son verilmesini, işsizliğin bitirilmesini, ekonomik büyümeden pay verilmesini istiyoruz. Taşeron işçiliğe son verilsin, güvencesiz istihdam hatasına düşülmesin istiyoruz. Bu kardeşlerimiz mutlaka güvenceli ve kadrolu olsun.”
4/B VE 4/C’LİLERE KADRO

4/B ve 4/C’li bütün sözleşmeli personelin de kadroya alınması gerektiğini dile getiren Başkan Tonbul, “4/B ve 4/C’lilerin de kadro talebi artık karşılanmalıdır. Öte yandan üniversite mezunu işçilerin kadroya geçirilmesini istiyoruz. Vekil ebe ve hemşirelerin, vekil imamların, ek ders ücretiyle görev yapanların, usta öğreticilerin de kadrolu olmasını istiyoruz. Öğretmenden hemşireye, doktordan imama, iş ve meslek danışmanından sosyal çalışmacıya kamuda personel açığının kapatılmasını istiyoruz. Örgütlenmenin önündeki tüm engellerin kaldırılmasını, emeklilerimize ve emniyet güçlerimize sendika hakkı verilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki veya aşağıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com