Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

23 Mayıs 2016 Pazartesi

4/C ve 4/B'lilerin Sözleşmeleri Hastalık İzni Nedeniyle Askıya Alınmamalı


4/C ve 4/B'lilerin Sözleşmeleri Hastalık İzni Nedeniyle Askıya Alınmamalı
4/C ve 4/B Statüsünün en önemli sorunlarından birisi de Hastalık izninin sözleşme hükümlerince 30 günle sınırlandırılmasıdır. Bu süreyi aşan 4/C'li personel, sözleşmesinin askıya alınması durumu ile karşı karşıya kalmaktadır. Danıştay İdari Davalar Kurulu, çalışan personelin hastalığın kişinin kendi iradesi dışında olduğu ve bu sürenin 30 günle sınırlandırılamıyacağı yönünde karar vermiş ve bu hükmün yürütmesini durdurmuştur. Tüm kurumların bu karara uymaları ve çalışanları mağdur etmemeleri gerekmektedir. Unutulmamalı ki hasta olan kişinin iyileşmesinde, ilaç tedavisi kadar moral de önemli bir etkendir.






www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr

Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki veya aşağıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com