Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

13 Nisan 2016 Çarşamba

Yusuf Yazgan: 4/C ve 4/B’lilere Kadro Mücadelesini Kazanacağız


Yusuf Yazgan: 4/C ve 4/B’lilere Kadro Mücadelesini Kazanacağız
Bilecik’te düzenlenen toplantıda konuşan Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, “4/C’lilere ve 4/B’lilere kadro mücadelemizden asla vazgeçmedik. Başta TÜİK’deki 4/C’liler olmak üzere tüm 4/C’lilerin ve 4/B’lilerin kadroya geçirilmesi gerektiğini tüm bakanlıklara önemle vurguluyoruz. İnşallah 4/C ve 4/B’lilere kadro mücadelesini kazanacağız” dedi. Başkan Yusuf Yazgan, beraberindeki heyetle birlikte Bilecik'in ardından Bursa'ya geçerek Bursa Şubesiyle bir araya geldi.
Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Büro Memur-Sen Bilecik İl Başkanlığı tarafından Kent Ormanında düzenlenen toplantıda kamu görevlileriyle bir araya geldi. Toplantıya Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yazgan, Ankara 10 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Yüksel, Bilecik İl Başkanı Mustafa Akış, Ankara 5 Nolu Şube Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Akyapın, Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Üyesi Sami Yükseldi, Bilecik SGK İl Müdürü Celalettin Ateş, 112 Acil Çağrı Merkezi İl Müdürü Mehmet Bahadır, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü İbrahim Bektaş ile çok sayıda kamu görevlisi katıldı.
www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr
Toplantıda konuşan Genel Başkan Yusuf Yazgan, 2001 yılında 4688 sayılı kamu görevlileri sendikaları kanununa göre yakmış oldukları ateşin bugün Büro Memur-Sen olarak 60 bin üyeyi aştığını belirtti. 11 hizmet kolunun 11’inde de yetkili ve Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü Memur-Sen konfederasyonun bir parçası, bir üyesi olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Genel Başkan Yazgan, Büro Memur-Sen olarak hedeflerinin 100 bin, Memur-Sen Konfederasyonu olarak ise bir milyon üye olduğunu söyledi. Başkan sözlerine şu şekilde devam etti.

KAMU GÖREVLİLERİMİZ, MİLLETİMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
2001 yılından bu günlere gelmelerinin kolay olmadığını vurgulayan Yusuf Yazgan, “Sendikamızın yer aldığı Büro, Bankacılık ve Sigortacılık Hizmet Kolu’nda Başbakanlık ve 12 bakanlığın da arasında yer aldığı toplam 58 kurum bulunuyor. Adeta devletin mihenk taşı kurumların yer aldığı hizmet kolunda sendikal mücadele veriyoruz. Bu anlamda hizmet kolumuzda yetkiyi almak kolay olmadı. Sendikacılığa başladığımız günlerde Büro Memur-Sen’e ve Memur-Sen’e üye olanlar adeta fişlendi. ‘Memur-Sen e üye olursanız çocuğunuz askeri okullara giremez’ denildi. Memur-Sen adeta öcü gösterilmekteydi. Tüm engellemelere, yalanlara, iftiralara rağmen yılmadan Bilecik’te dahil olmak üzere ülkemizin 81 ilini defalarca ziyaret ettik. Kamu görevlilerimiz için verdiğimiz, milletimiz ve ülkemiz için verdiğimiz mücadeleyi anlattık. Şükürler olsun Büro Memur-Sen olarak genel yetkiyi alarak, Memur-Sen olarak ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşu unvanına sahip olarak verdiğimiz mücadelenin karşılığını aldık. Büro Memur-Sen olarak, Memur-Sen olarak kamu görevlilerimiz, milletimiz ve ülkemiz için çalışıyoruz. Bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Genel Başkan Yusuf Yazgan 4/C çalışanları hakkında şunları söyledi.

4/C VE 4/B’LİLERE KADRO MÜCADELESİNİ KAZANACAĞIZ
Yetkili sendika olarak toplu sözleşme masasına oturdukları günden bu yana sürekli kazanım elde ettiklerini vurgulayan Yazgan, elde edilen kazanımlarla yetinmedikleri, yeni kazanımlar için mücadele ettiklerinin altını çizdi. Büro Memur-Sen’in 4/C ve 4/B’lilere kadro mücadelesini de kazanacağını kaydeden Yazgan, “Kamu kurumlarında 4B’li çalışanlar kadrodan yoksundu. Sendika olarak, konfederasyon olarak 4/B’lilerin kadrola alınmasını sağladık. Hizmet kolumuzda 4C’li kardeşlerimizin dışında kadrosuz personel kalmadı. SGK ve Dışişleri Bakanlığı’na bağlı olarak çalışan yurtdışı sözleşmeliler başta olmak üzere bazı kurumlarda 4B’li arkadaşımız var. Toplu sözleşmede 4/C’liler için önemli kazanımlar elde ettik. Ancak 4/C’lilere ve 4/B’lilere kadro mücadelemizden asla vazgeçmedik. Başta TÜİK’deki 4/C’liler olmak üzere tüm 4/C’lilerin ve 4/B’lilerin kadroya geçirilmesini tüm bakanlıklarda vurguluyoruz. Kadro mücadelemizde son aşamaya gelmiş durumdayız. İnşallah 4/C ve 4/B’lilere kadro mücadelesini kazanacağız” diye konuştu.

Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki veya aşağıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

1 yorum:

  1. daha nekadar oyalayaksınız kaç sene oldu kendiniz bile söylediğinize inanıyormusunuz

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com