Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

14 Nisan 2016 Perşembe

4/C ve Diğer Konuların Çalışma Takvimi Hazırlandı


4/C ve Diğer Konuların Çalışma Takvimi Hazırlandı
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Devlet Personel Başkanlığında yapılan toplantının ardından sosyal medya hesabı üzerinden, önümüzdeki günlerde çalışma yapılacak konularla ilgili izlenecek yola ilişkin açıklamalarda bulundu.
Genel Başkan İsmail Koncuk yapmış olduğu değerlendirmesinde;

Toplu Sözleşmede çalışma yapılacak konularla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bir çalışma programı hazırladı.
Bu çalışma program tarihleri işin sona ereceği tarihler değildir, işle ilgili kurumlarla yapılacak toplantı tarihleridir.
Çalışma takviminde belirtilen konular ilgili tarihlerde yapılacak toplantıların tamamlanmasından sonra Haziran ayı içinde konfederasyonların katılımı ile yeniden bir değerlendirme toplantısı yapılacaktır.
4-C ve üniversiteli işçilerin kadroya geçmeleri konusunda şu an net bir tarih söz konusu değildir. 4/C'lilerle ilgili olarak takvimde belirtilen tarih olan 28.04.2016 tarihinde Maliye Bakanlığı ve Hazine Müsteşarlığı yetkilileri ile konfederasyonlar olarak detaylı değerlendirme yapılacaktır. Umarım tüm görüşmelerden sonra Haziran'da yapılacak toplantıda bir sonuç olur” dedi.
www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr
Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, “4-C’lilerle ilgili 28.04.2016 tarihinde Maliye Bakanlığı ve Hazine Müsteşarlığından yetkililerinde bulunacağı toplantıda 4-C’liler, Üniversiteli işçiler ve diğer tüm konularda olumlu kararların çıkmasını diliyorum. Türkiye Kamu-Sen olarak bu konuların takipçisi olacağımızı bir kez daha ilan ediyorum” dedi.
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI'NIN ÇALIŞMA PROGRAMI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR:



Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki veya aşağıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com