Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

25 Mart 2016 Cuma

Ali Yalçın: 4/C ve 4/B Çalışanları Aradan Çıkmalıdır


Ali Yalçın: 4/C ve 4/B Çalışanları Aradan Çıkmalıdır.
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın 2016 Yılı Kamu Personel Danışma Kurulu ilk toplantısında Memur-Sen'in tekliflerini açıkladı. Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) Toplantısı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Reşat Moralı Salonunda 24.03.2016 tarihinde gerçekleştirildi. Kamu Personeli Danışma Kurulu 2016 yılı ilk toplantısına, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Kamu Görevlileri Sendikaları Heyet Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen’e bağlı 11 hizmet kolunda yetkili sendikaların genel başkanları ve Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve diğer konfederasyon temsilcileri katıldı.
4/B VE 4/C ARADAN ÇIKMALIDIR

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, KPDK masasına 29 maddeden oluşan Memur-Sen’in tekliflerini sundu. Taşeronların kadroya alınmasının sevindirici bir gelişme olduğunu vurgulayan Memur,Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Bu konuda Konfederasyon olarak bazı çekincelerimiz var. İstihdam ediliş biçimleri ile ilgili biz 4/A ve 4/D statüsünde değerlendirilmesinden yana tarafız. 4/B ve 4/C aradan çıksın istiyoruz. Burada yeni bir statüden bahsediliyor. Ancak çalışanların memnun olduğu bir şeyden bizim mutlu olmamamız söz konusu olamaz. Çekincelerimizi de bir kenarda tutuyoruz” dedi.
3. Toplu Sözleşme’de imza altına alınan 4/C konusunda ise Başkan ali Yalçın, “Bu kapsamdan önce 4/C’nin neticeye bağlanması gerekirdi. Çünkü 64. Hükümet Eylem Planı’ndan önce 3. Dönem Toplu sözleşme hükümleri var. 4/C konusu öncelenmeliydi ama bu konuda halen bir cümlenin kurulmamış olması bizi son derece üzmüştür. Bu konuda mutlaka somut adım bekliyoruz” diye konuştu.
www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr
TOPLU SÖZLEŞME HÜKÜMLERİ UYGULANMALIDIR
Memur-sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Toplu Sözleşme hükümlerinin uygulanmaması halinde alanlarda, 4/C için yürüyüş yapmak gibi bir seçeneğin gündemimize gelmesini istemiyoruz. Böyle bir gündem oluştuğu takdirde imzamızın gereği olarak, alana çıkmak noktasında üzerimize düşeni yaparız” şeklinde konuştu.
Çalışma VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI SÜLEYMAN SOYLU: BEKLENTİLER KARŞILANACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ise, masanın başta konusu olan 4/C, kamuda çalışan ve memur işi yapan işçilerle ilgili konuları Maliye Bakanı ile görüştüğünü, her yönüyle detaylı bir şekilde üzerinde çalışacağını vurgulayarak, “Devlet Personel Başkanlığı'nda kamu kurumları birlikte pazartesiden itibaren bir çalışma yürütülecek. Bu konuda sorumluk Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin de olacak. Diğer aksayan yönlerle birlikte yeni gelişen konumlar dahil olmak üzere Devlet Personel Başkanlığı’nda bir masa oluşturulacak. Tüm konular burada formel bir toplantı yerine kapsamlı toplantılarla ele alınacak. Ve beklentiler karşılanacaktır” dedi.

Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.

Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki veya aşağıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

5 yorum:

  1. başladık gene aynı söylemler sen karar almışssın sendika ile çalışma bakanlığı 4c ye kadro konusunda mahkeme kararıyla hak edilen ek ödemeye gelince hemen aldığın kararı uygulamaya başladınız ama kadroya gelince lafta kalıyor her şey

    YanıtlaSil
  2. 4.c liler di yorki artık ğururu muzla oynamayın her şey meydan da yılladır verilen sözler tutlmu yor adalet ve eşitlik isti yoruz bu nasıl bir çalış maki yıllardır bit mek bilmedi

    YanıtlaSil
  3. Şiişşşşt Ali Yalçın efendi yemezler yavrum be.Biz bu hükümete baskı yapıyormuş gibi numaraları memur-sen de çok gördük.İCRAATA GEL İCRAATA

    YanıtlaSil
  4. Yalan östüneyalan adamlar 700binkişiyekadroalıyor amasizler yalan üstüne yalan daha önceki açıklamalarabakınbirde şuanki açıklama hiçbir biri tutmuyor siz ancak 100tl. Ek ödeme aldık diye bir onsene daha konuşur durursunuz halbuki aynı işi yapan. 700 TL alıyor bunu düzeltin bari debirişeyarayınız. Yalan yalan başka birşey yok

    YanıtlaSil
  5. ÖZELLEŞTİRME MAĞDURU28 Mart 2016 22:22

    AAAA 4/C Li arkadaşlar bakın Özelleştirme Mağdurlarının Mahkemelerce Kazandığı Ek Ödemeyi Kestiren ali yalçın ne demiş; 4/B ve 4/C aradan çıksın istiyormuşşşş. hadi oradan sen önce kestiğin Ek Ödemelerin hesabını ve hangi yüzle 4/C Lilerin hakkını savunuyorsun aylığımızdan kestiğin 700 TL. BİZİM 5 Yıllık Hukuk Mücadelesi vererek kazandığımız en büyük kazanımdı ali. 4/C Liler senin gözlerinden öper sen bırak bizim haklarımız ile uğraşmayı..

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com