Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

21 Ocak 2016 Perşembe

İsmail Koncuk: Memur-Sen 4/C'lileri Sıkıntıya Sürükledi


İsmail Koncuk: Memur-Sen 4/C'lileri Sıkıntıya Sürükledi
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 4-C’li personelin ek ödeme konusunda yaşadıkları sıkıntıları değerlendirdi.
“4-C’lilerin sıkıntıları büyüyebilir” diyen Genel Başkan İsmail Koncuk, “4-C’liler kazandıkları ek ödeme davalarını kaybetmeye başladılar. yaklaşık bir yıldır aldıkları ek ödemeleri geri ödemek zorunda kalabilirler, bu ihtimal var.” dedi.
Toplu sözleşmenin imzalandığı gün, “Yuvarlak kararlar olmaz, 159 TL ek ödemeye imza atmak 4-C’lileri sıkıntıya sokacak” diye açıklama yaptığını ifade eden Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, “İmzayı atan sendika başkanı ise, yargı kararları doğrultusunda ek ödeme alanlara bir şey olmayacak demişti. Şimdi, takke düştü kel göründü” dedi.
Genel Başkan İsmail Koncuk Twitter hasabından yaptığı değerlendirmesinde şunları söyledi;

-->
Reklamları şöyle olsa daha ahlaki olurdu; "Memur, emekli ve 4 C lilere verdiğimiz zararın etkileri devam ediyor.Devamı inşallah 2017'de."
Memur ve emeklilere ayda ortalama 50 Tl kayıp, emekli ikramiyesinde,ek ders, eş ve çocuk, ölüm, doğum yardımında ve 4 C'ye ek ödeme zararı
Birileri her yere reklam vermiş, "kazanımları hayata geçiyormuş", evet siz kazanıyorsunuz memur ve 4 C liler kaybetmeye devam ediyor.Devam!
www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr
4-C’liler bugünlerde haklı bir feveran içindeler, neden mi? Çünkü, kazandıkları ek ödeme davalarını kaybetmeye başladılar. Sıkıntı büyüyecek.
4-C’lilerin sıkıntıları büyüyebilir, yaklaşık 1 yıldır aldıkları ek ödemeleri geri ödemek zorunda kalabilirler, bu ihtimal var.
4-C’lilerin davayı kaybetmelerinin sebebi, Memur Sen'in imzalamış olduğu Toplu Sözleşmedir, bu yeni düzenleme idarenin elini güçlendirmiştir.

-->
4-C’lilerin probleminin tek çözümü kadrolu olmalarıdır. Bunun için Toplu Sözleşmede alınan kararın bir an önce hayata geçmesi gerekmektedir.
Hükümet henüz 4-C’lilerin kadrolu olması konusunda ciddi bir adım atmamıştır, Sözleşmeyi imzalayan sendikanın da bu konuda gayreti yoktur.
Toplu Sözleşmenin imzalandığı ilk gün yuvarlak kararlar olmaz, 159 TL ek ödemeye imza atmak 4-C’lileri sıkıntıya sokacak diye açıklamıştım.
İmzayı atan sendika başkanı ise, yargı kararları doğrultusunda ek ödeme alanlara bir şey olmayacak demişti. Şimdi, takke düştü kel göründü.” dedi.

Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.


Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki veya aşağıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

1 yorum:

  1. memursen sayesinde Özelleştirme Mağdurları İkinci Özelleştirmeyi yaşıyor : Kadrosu, Daimi İşi, Özlük hakları, Kazanılmış Tüm Hakları ellerinden alınana ve 2010 Yılında Aylıkları 3/1 düşürülen biz Özelleştirme Mağdurları şimdide maliyenin iki (2) yıldır ısrarları ve memurseninde desteği ile 1 Ocaktan itibaren Bölge İdere Mehkemesi'nin Kararına rağmen her ay 500 TL. daha az aylık alacağız. İşte Büyüyen Gelişen Türkiye'mden Özelleştirme Mağdurlarına uygulanan adı sanı duyulmamış mağduriyet. Gözünü 4/C'li nin aldığı 2 kuruşa diken maliye ve yandaş sendika memursene duyurulur. memursene üye olup hala istifa etmeyen 4/c Liler lütfen hiç kimse için değil kendiniz için istifa edin. 2010 yılında türk iş bizlere neler yaşattıysa şimdi aynısını memursen yapmakta.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com