Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

12 Ocak 2016 Salı

Ali Yalçın Twitter Hesabından 4/C'liler Hakkında Hangi Açıklamalarda Bulundu?


Ali Yalçın Twitter Hesabından 4/C'liler Hakkında Hangi Açıklamalarda Bulundu ?
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın kendi Twitter hesabından 4/C çalışanları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yalçın Twitter hesabından yaptığı açıklamada Hükümet tarafından değiştirilmesi düşünülen 657 sayılı Devlet Memurları Yasasına karşı olmadıklarını ama iş güvencesine dokunulmadan bu işin çözülmesi gerektiğini ifade etti. Genel Başkan, 3. dönem toplu sözleşme hükümlerinin bir an evvel hayata geçirilmesi gerektiğini ve 4/C çalışanlarının kadroya geçirilerek 4/C tartışmasının gündemden düşmesi gerektiğini söyledi. Başkan sözlerine şu şekilde devam etti.

-->

Twitter hesabından 4/C çalışanları ve toplu sözleşme görüşmelerinde karara bağlanan konuların da yer aldığı, geçtiğimiz günlerde Memur-Sen Konfederasyonu olarak gazeteciler ile yapmış olduğu toplantı sonrası basında çıkan "4/C'liler için çalışmalarımız sürüyor, 4/C insan onuruna yakışmayan istihdam, 4/C'liler kariyer ve liyakat sistemine dahil olmalıdır ve Memur-Sen'in 4/C Mücadelesi" haberlerini de yayınlayan Başkan Ali Yalçın, 4/C'liye bir an önce kadro verilmeli ve 4/C'liler de kariyer-liyakat sistemine dahil edilmelidir dedi. Başkan Twitter hesabından 4/C çalışanları hakkında şu paylaşımlarda bulundu:

-->



www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr




Haberin tüm hakları www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr sitesine aittir. Haberimiz sadece www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr şeklinde aktif link verilerek veya aşağıdaki butonlar kullanılarak paylaşılabilir.


Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki veya aşağıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

2 yorum:

  1. yalan kime ne inan arkadaşlar bu işin tek yolu var mahkemelerce kazanılmış olan haklarımız gasp edilmeden herkesin malum sendikadan istifa etmesi biz kendi içimizdeki 4c li arkadaşlarımız bunu kavrayıp anlayabilirse ne ala yoksa arkadaşlar koyun gibi güdülmeye devam durmak yok yola devam

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com