Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

28 Ekim 2015 Çarşamba

Başbakan Davutoğlu 4/C Açıklaması (Video)


Başbakan Davutoğlu 4/C Açıklaması (Video)
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kral FM'de "Gezegen Mehmet" ismiyle tanınan Mehmet Akbay'ın konuğu olarak kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Başbakan Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan da yayınlanan söyleşide, internet üzerinden gelen 200 binden fazla sorudan seçilen soruları yanıtladı. Başbakan'a yöneltilen sorular arasında 4/C çalışanlarına kadro sorusuda soruldu. Yapılan söyleşide 1 milyona yakın erişim ile programda rekor kırıldı.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Radyo sunucusu Mehmet Gezegen'in program sonunda açıkladığı bilgiye göre söyleşide 1 milyon kişiye erişim oldu ve rekor kırıldı. Gönderiye yaklaşık 150 bin de yorum geldi. #BaşbakanFacebookta Etiketiyle de kısa sürede Twitter'da trend topic olan Başbakan Davutoğlu, Twitter üzerinden de soru aldı. Başbakan Davutoğlu kendisine yöneltilen 4/C sorusuna şu cevabı verdi.

-->
program sunucusu Gezegen Mehmet, Engin Utkuer isimli dinleyicinin 4/C sorusunu yönelterek, toplu sözleşmede alınan kararlar gereği tam zamanlı 4/C'liler ne zaman sözleşmeli personel olacak, toplu sözleşmede alınan bu karar seçim beyannamesinde neden yok şeklinde sordu. Bu soruya cevaben başbakan Davutoğlu şu açıklamalarda bulundu.
-->
Başbakan Davutoğlu, bu toplu sözleşmede aldığımız kararlar, tüm kararlar uygulamaya konar. Bunun herhangi bir şekilde ayrıca vurgulanmasına ihtiyaç olmaz. Seçimden sonra bütün bu hususları kapsayan çalışmaları yapacağız dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu 4/C Açıklaması Video Haberi

Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.


Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki veya aşağıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

1 yorum:

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com