Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

4 Haziran 2015 Perşembe

İsmail Koncuk: 4/C Olayını Namus Davası Gibi Görüyoruz


İsmail Koncuk: 4/C Olayını Namus Davası Gibi Görüyoruz.
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Bengü Türk TV ekranlarında yayınlanan “SÖZ HAKKI” programına katılarak, çalışma hayatı ve 4/C gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Genel Başkan İsmail Koncuk programda yapmış olduğu konuşmada 4/c çalışanları hakkında şu açıklamalarda bulundu.

Koncuk: Seçimlerden Sonra Kadro Bekleyen Tüm Çalışanlara Kadro Verilmelidir
Ataması yapılmayan 350 bin öğretmen, 400 bin İ.İ.B.F. mezunu, lise mezunları, Meslek Yüksek okulu mezunları, 4-C’liler ve diğer tüm işsizler siyasi iktidarın kabusu oldular. Siyasi iktidar bunlara iş imkanı sağlamalıdır. Türkiye Kamu-Sen’in köklerinin bu topraklarda olduğunu söyleyen Genel Başkan İsmail Koncuk, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da doğruyu söylemeye devam edeceklerini ifade etti. Başkan Koncuk, “7 Hazirandan sonra 4/C ve 4/B’lilere vekil ebelere , vekil hemşirelerimize, ve vekil imamlarımıza kadro gelmelidir. Zaten taşeron çalışanlarımıza kadro geleceği ifade ediliyor. Siyasal iktidarın 4/C’lilere kadro verme ihtimali şu anda yoktur, çünkü Tekel eylemlerinden bu yana sanki siyasal iktidar 4/C’ lileri hasım gibi görüyor. Biz bu konuyu her yere taşıdık. Türkiye Kamu-Sen 4/C’li kardeşlerimize sahip çıkmıştır ve bu olayı namus davası gibi görüyoruz. Başkan sözlerine şöyle devam etti.

Bırakın 23-24 bin 4/C’liyi bir kişi dahi olsa Türkiye’deki insafsızca istihdam şekline maruz bırakılan insanlar bizleri ilgilendirmelidir. Dolayısıyla ben 4/C’lilerin isteklerine nail olmalarını diliyorum. 4/C’lilere yapılanlar bir zulümdür ve bunu yapanlarda zalimdir. Kim yaparsa yapsın, hangi siyasal anlayış olursa olsun isterse babamın başında olduğu siyasal iktidar olsun, zalimdir ve benim yanımda saygı değer değildir. Bu zülüm Türkiye’de ki insanları farklı normlara tabii tutmaktır. Buna hakkınız yoktur. İsterseniz 550 milletvekili ile gelin buna gene de hakkınız yoktur dedi.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.



Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki veya aşağıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com.tr şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

1 yorum:

  1. doğru birtanedir. evet.. 10 yıldır neredeyse yoldan geçenlere kadro verildi lakin; 4/c liler hala bekliyor. hayır eğer verilmeyecekse kimseye kadro yek dense tamam, ama her kesime kadro veriliyor 4/c denince nedense başkanın dediği gibi sanki özellikle 4/c lilere verilmiyor... tekel eylemlerinde kim yanlış yaptıysa ona kadrosunu vermiyorum de...ama ...tüm 4/c lileri ben cezalandırıyorum manası yanlış. kaldı ki bu yanlış bir cihette seçimlerde de görüldü. bu yanlıştan bir an önce dönülmesi dileği ile.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com