Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

12 Mayıs 2015 Salı

Erzurum Bölge İdare Mahkemesi 4/C Ek Ödeme Kararını Onadı


Erzurum Bölge İdare Mahkemesi 4/C Ek Ödeme Kararını Onadı
Erzurum Bölge İdare Mahkemesi, Devlet Su İşleri 8. Bölge Müdürlüğü'nde çalışan 4/C'li personele ek ödeme verilmesi gerektiği yönündeki idare mahkemesi kararını onayladı.
Sağlık Bakanlığından sonra, DSİ'deki 4/C'li personel için de emsal bir mahkeme kararı oluştu.
Devlet Su İşleri (DSİ), Genel Müdürlükte çalışan 4/C'li personel için ek ödeme verilmesi yönündeki talebi reddetti. Enerji Bir Sen, üyesine verilen red cevabı üzerine

dava açtı. İdare Mahkemesi, Anayasa ve 657 sayılı Kanuna atıfla, ek ödeme verilmemesi yönündeki işlemi iptal etti. DSİ, bu karara karşı, Bölge İdare Mahkemesine itiraz etti. Bölge İdare Mahkemesi, idare mahkemesinin kararını onayladı.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Bu karar idare mahkemesi kararı olduğu için sadece dava açanı kapsar. Ancak, aşağıdaki karar Bölge İdare Mahkemesi onayı olması dolayısıyla da, açılacak diğer davalarda emsal niteliğindedir.





Kaynak:www.memurlar.net
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.


Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

1 yorum:

  1. Bu hakimi de sürmesinler,yazıktır günahtır...Tabiii 4/c 'ye gelince akan sular durur,kadro alırsak Türkiye batar arkadaşlar öyle demeyin.Yunanlar yapmadı 4/c' nin yaptıklarını.Çünkü 4/c li elinden alınan ekmeğine sahip çıktı,çünkü 4/c li 78 gün eylemin kralını yaptı,çünkü 4/c li çoluğunun çoğunun rızkını kimseye yedirmedi değil mi?Ne kadar haklı olursan ol, şuan ''ben ne dersem o'' mantığı işlediği için Tek Allahımıza güveniyoruz gerisi boş.Sonuna kadar mücadeleye devam kardeşlerim.

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com