Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

13 Mayıs 2015 Çarşamba

Ankara Bölge İdare Mahkemesi 4/C Ek Ödeme Kararını Onadı


Ankara Bölge İdare Mahkemesi 4/C Ek Ödeme Kararını Onadı
Ankara Bölge İdare Mahkemesi, 4/C'li personele ek ödeme verilmesi gerektiği yönündeki mahkeme kararını onayladı. Devlet Su İşleri Müdürlüğü'nde çalışan 4/C'li personele ek ödeme verilmesi gerektiği yönündeki Ankara 7. idare mahkemesi kararını onayladı. Ankara Bölge İdare Mahkemesi,

Devlet Su İşleri (DSİ) Müdürlüğü'ndeki 4/C'li geçici personel olarak çalışan personel için açılan davada, Ankara 7. idare mahkemesinin verdiği olumlu yöndeki ek ödeme kararını onayladı. Karar aşağıda sunulmuştur.





www.4cmagdurlari.blogspot.com
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.


Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

1 yorum:

  1. Helal olsun hakim beye alnından öpüyorum,maalesef bazı hakimlerimiz böyle karar veremiyorlar biliyorsunuz.Burada 4/c statüsünün zamanla geçici bir statü olmadığının ,sürekli bir çalışma statüsü haline geldiğinin görülmesi ve devlet memurlarıyla aynı hakların tanınması gerektiğinin bir kanıtıdır.Zaten yetkili sendika biraz bastırsa,biraz alanlara inse ve 4/c' ye kadro konusunda samimi olduğunu ıspatlasa bu işler çözülecekte ama olmuyor.Çünkü yetkili sendikanın sendikacılık dışında başka görevleri var,siyaset gibi mesela..Masada memuru zarara uğratmak gibi mesela..Onun karşılığını da alıyorlar Ankara 1. bölgeden 2.sıra aday olarak.Ne diyeyim; tüm memurlar daha kaybettiklerimiz yetmedi mi,daha alamadıklarımız yetmedi mi,daha yerine getirilmeyen sözler yetmedi mi?

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com