Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

25 Kasım 2014 Salı

Mahkemeden 4-C’liler Lehine Ek Ödeme ve Döner Sermaye Kararı (Video Haber)


Mahkemeden 4-C’liler Lehine Ek Ödeme ve Döner Sermaye Kararı (Video Haber)
Samsun Bölge İdare Mahkemesi'ne başvuran 65 sağlık çalışanından 14'ü hakkında karar verildi. Haksen Konfederasyonu Samsun İl Başkanı Alpaslan Kayhan konuyla ilgili yaptığı açılamada,

“Samsun'da 65 sağlık çalışanı adına açtığımız döner sermaye ek ödemesi davasında 14 kişinin davasını kazanmış bulunmaktayız. 51 kişinin de davası devam ediyor. Hak ve Emeğin Sendikası hiç bir siyasi partinin, hiç bir kuruluşun arka bahçesi olmayan sadece insan odaklı çalışanlarına hizmet eden sendika olarak sadece çalışanlarımızın haklarını korumak ve alabilmek için çalışmaktayız.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
4-C’lilerin hak kaybına Samsun İdare Mahkemesi verdiği kararla bu hak kayıplarına ‘dur’ demiştir. Sağlıkta çalışan 4-C’liler adına açtığımız 65 kişilik davanın 14' ünü geçen hafta kazanmış bulunmaktayız. Bundan sonra çalışma hayatlarında çalışanlarımız döner sermaye ek ödemelerinden eşit işe eşit ücret olarak faydalanacaklardır. Malumunuz aynı odada aynı masada aynı işi yapan arkadaşlarımız 4-C’li oldukları için diğer memur arkadaşlarımızdan daha düşük maaş ve ek ödemelerin hiç birinden faydalanmıyorlardı dedi. Haksen Samsun İl Başkanı Alpaslan Kayhan sözlerine şu şekilde devam etti.

Biz de Samsun İdare Mahkemesi’ne konuyu taşıdık ve şu anda da 4-C’li arkadaşlarımızın ek ödemelerini kazanmış bulunmaktayız. Ödeme yazılarını da avukatımız aracılığıyla iş yerlerine gönderdik. Bundan sonra mahrum oldukları haklardan yararlanacaklardır. Eşit işe eşit maaş alacaklardır” dedi.
Mahkemeden 4-C’liler Lehine Ek Ödeme ve Döner Sermaye Kararı Video Haberi

Kaynak:IHA
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.


Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

1 yorum:

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com