Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

24 Kasım 2014 Pazartesi

4/C Taslağı Çalışma Bakanı Faruk Çelik'in İmzasına Sunulacak


4/C Taslağı Çalışma Bakanı Faruk Çelik'in İmzasına Sunulacak
Devlet Personel Başkanlığı Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Twitter hesabından 4/C’lilere ilişkin açıklama yaparak 4/C çalışanlarının ikincil mevzuat taslağının Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e imzaya sunulacağını açıkladı.
Devlet Personel Başkanı (DPB) Mehmet Ali Kumbuzoğlu,

mevzuat taslağının içeriği hakkında her hangi bir açıklamada bulunmadı. Kumbuzoğlu Twitter hesabından ”4/C’li çalışanların ikincil mevzuat taslağının bu hafta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in imzasına sunacaklarını açıkladı.
Kumbuzoğlu Twitter hesabında

“4/C' li kamu çalışanlarının ikincil mevzuat taslağını bu hafta Sn.Bakanımız Faruk Çelik'in imzasına sunacağız.” İfadelerini kullandı. İmzaya sunulacak olan mevzuat taslağının içeriği şimdiden merak uyandırken 4/C çalışanları bu konuda bir açıklama bekliyorlar.

www.4cmagdurlari.blogspot.com
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.


Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

1 yorum:

  1. İNŞAALLAH BU C4 UCUBESİNDEN KURTULURUZ BİZLERDE GÖREV YAPTIĞIMIZ KURUMLARDA AİLE YARDIMI 30 GÜN YILLIK İZİNN EK ÖDEME DÖNERR SERMAYE GİYECEK YARDIMI HAKSIZLIKLARA HUKUKSUZLUKLARA YILLARDIRDIR SÜRDÜRDÜKLERİ BU MÜTHİŞŞ VİCDANSIZLIKLARA EN AZINDAN BİZEDE BİR SURİYELİ KADAR BU ÖZ VATANIMIZDA DEĞER VERİRLER ARKADAŞLAR BU KAÇAKK SARAYY BU MÜTHİŞŞ FİYATLARA ALINAN UÇAKDAN SONRA BİR ZAHMETT ARTIK BİZEDE KADRO VERİRLER ÇALIŞMA BAKANLIĞI PERSONEL DAİRE BAŞKANI BAŞKAN HAMZA GÜNEŞ TELEFON ____ 0 312 296 61 30

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com