Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

23 Ağustos 2014 Cumartesi

Tüik 4/C'lileri İçin Büro Memur Sen'den Girişim


Tuik 4/C'lileri İçin Büro Memur Sen'den Girişim
Büro Memur-Sen heyetiyle kurumunda çalışan 4/C’lilerin sıkıntı ve problemlerini görüşen Türkiye İstatistik Kurumu Ankara Bölge Müdürü Nurettin Kaya, problemlerinin çözümü için gerekli çalışmaları başlatacaklarını ifade etti.

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Uğur Ünalan, Genel Başkan Yardımcısı Kutbettin Aydın ve Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Ömer Ünal Türkiye İstatistik Kurumu Ankara Bölge Müdürü Nurettin Kaya’yı ziyaret ederek kurum çalışanlarının problemlerinin çözülmesi için görüştü. Sıcak ve samimi bir havada geçen görüşmede konuşan Başkan Ünalan, kurumda çalışan 4/C’li personellere alan çalışmalarında anket yaparken gerekli kolaylığın sağlanması ve çalışanların rahat yemek yiyebileceği bir yemekhaneye kavuşturulması için gerekli çalışmaların derhal başlatılması gerektiğini dile getirdi.
KAYA'DAN TÜİK'LİLERİ RAHATLATAN AÇIKLAMA

Türkiye İstatistik Kurumu Ankara Bölge Müdürlüğü çalışanlarının sorunlarını yakından takip ettiklerini belirten Bölge Müdürü Kaya ise, kurumunda çalışan 4/C’lilerin problemlerinin çözülmesi için gerekli çalışmaları başlatacaklarını söyledi.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Büro Memur-Sen Başkanı Ünalan’a görüşmede, Genel Başkan Yardımcısı Kutbettin Aydın, Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Ömer Ünal, Şube Basın Sekreteri Yasemin Vargün, İşyeri Temsilcileri Ferzande Demir ve Ayşegül Kaplan eşlik etti.
Görüşmenin sonunda TÜİK çalışanlarıyla bir araya gelen Büro Memur-Sen heyeti, çalışanların diğer sorunlarının çözümü için fikir alış verişinde bulundu.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.


Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

0 yorum:

Yorum Gönder

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com