Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

16 Haziran 2014 Pazartesi

Faruk Çelik Ahmet Gündoğdu 4/C Görüşmesi


Faruk Çelik Ahmet Gündoğdu 4/C Görüşmesi
Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu twitter hesabından yaptığı açıklamada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile yaptığı görüşme hakkında bilgi verdi.
İşte Memur-Sen Genel Başkanının twitleri:

"Değerli Kardeşlerim. Akademisyenlere zam, 4-C'ye kadro, 1 Derece, Disiplin Affı, 30 Yıllık süre sınırının kaldırılması, Üniversiteli işçiler ve İMD meseleleri başta olmak üzere T.S. ve K.P.D.K'na taşıdığımız konuları sonuç alıncaya kadar her platformda haykırmaya devam ediyoruz.

Bugün de Başbakanımıza ve Bakanlar Kuruluna yeniden taşıması için Bakanımız Faruk Çelik Bey'le görüştüm. Rahatsız olmasına rağmen Pazar günü demeden evini ve yüreğini arkadaşlarımızın taleplerine açan Bakanımıza yürekten teşekkür ediyorum ve Allah'dan acil şifa diliyorum."
www.4cmagdurlari.blogspot.com

Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.


Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

7 yorum:

  1. 4/c lilerle hükümet yada başbakan zıt iki kutuptur.Biz hakkımızı istiyoruz başbakan 70milyonun başbakanıyım diyor 4/c liler 70 milyonun içine girmiyor galiba.Bizler ölene kadar hakkımızı çoluğumuzun çocuğumuzun rızķını kimseye yedirmeyiz.Bunu yemeye çalışan bu ülkenin başbakanı bile olsa...

    YanıtlaSil
  2. MEDYADAN DUYMUŞ VE ÜZÜLMÜŞTÜM ... FARUK BEYİN SÜRATLE İYİLEŞMESİ SAĞLIĞINA KAVUŞMASINI TEMENNİ EDİYORUM , AYRICA HASTA OLAN TÜM İNSANLARA DA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM .

    YanıtlaSil
  3. isdemir mağduru16 Haziran 2014 13:29

    Kadroya Alımlarda dikkat ettiyseniz son on yılda her seferinde ak parti teşkilatlarının aracılığıyla işbaşı yapanlara sadece kadro veriliyor. her seferinde sözleşmeli 4 / B kadrosunu 4 A ya alıp oradan boşalan kadroları tekrar kendi kanalları ile doldurup kadro veriliyor. sen ben Mahkeme zoru ile iş vermek zorunda kaldıkları için 4 c diye bir kararname çıkarılarak içine tıkalan ve mahkumlarız boşa kimse heveslenmesin. bizlere 4 c yi bile istemeden zorla verdiler. kadro vermekte neymiş? vazgeçin bu sevdadan alacaksak haklarımızı teker teker ancak mahkeme yoluyla alırız tabi ömrümüz yeterse yada bizi bu duruma koyanlar giderse ancak o zaman adalet yerini bulacaktır.

    YanıtlaSil
  4. artık ninni söylemeye gerek kalmadı biz 4/c liler mışıl mışıl uyuyoruz siz istediğiniz kadar atınızı koştura bilirsiniz .

    YanıtlaSil
  5. kırık yumurta , kırık pirinç , kırık peynir , ucuz ne varsa . market lerin fırsat reyonları , saat 6 dan sonra semt pazarları , ay dan aya 15 tl lik kontür 5 el telefona ..................... sevgili millet vekillerim 20.000 tl parayı bizde her ay alsak her halde altımızda olan kişileri asla düşünmeyiz biraz da sizler böyle taşın altına ellerinizi soksanız . haa sevgili sendikacılar sizler bu hiyerarşiye seyirci olarak yıllarınızı verdiniz ama zaten sizin misyonunuz değil 4/c liler, bizler kenya vatandaşıyız sizlere göre . biz leri görmez den gelen daha niceleri sizler o makamlara bizlerin oylarıyla geldiniz bizlerin temsilcileri siniz yaşam şartlarımız ortada hala daha neyi bekliyorsunuz ramazana 10 gün kala et 40 tl oluyor suyunu bile alamaz 23 000 kişi ve onların tüm aileleri adına soruyorum İNSAFINIZ NEREDE ??????????????????????????

    YanıtlaSil
  6. Neden halen icraat yok bu ülkede bu 4/c lilere her işi yaptırın sonra köle muamelesi yapın Hindistandaki kast sistemi gibi valla.... bizim kadrolulardan ne farkımız var lütfen
    artık el insaf kul hakkıdır bu ..........

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com