Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

7 Nisan 2014 Pazartesi

Ahmet Gündoğdu: 4/C'lilere Kadroda Israrcıyız


Ahmet Gündoğdu: 4/C'lilere Kadroda Israrcıyız
Eğitim-Bir-Sen 7. Türkiye Buluşması, şube yönetimleri ve ilçe temsilcilerinin katılımıyla Antalya’da yapıldı. Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, “4/C’lilere kadro konusu artık çözüme kavuşturulmalıdır 4/C'lilere kadroda ısrarcıyız” dedi.Genel Başkan şunları söyledi.

Son toplu sözleşmeye otururken, insan onuruna yaraşır bir ücret almanın mücadelesini verdiklerini belirten Ahmet Gündoğdu, “Emekli maaşlarını artırmak, emekliye esas olan maaş oranını artırmak, emekli ikramiyesini artırmak, öğretmenlere ek ödeme, 4/C’lilerin ve akademisyenlerin sorunları vardı. Akademisyenlerin mali haklarının iyileştirilmesi hariç bütün mali sorunları gidermiş olduk. Yıllarca yetkili olduğu halde bir kazanım dahi alamayan sendika ‘hani ek ödeme alacaklardı’ diye kenar mahallelerde caka satıyormuş. 75 TL+75 TL olmak üzere toplamda 150 TL ek ödeme aldık. Bundan sonra, özlük hakları boyutuyla akademisyenlere zam, ek ders adaletsizliğini giderme, nöbet görevi için ücret ödenmesi ve ek ders ücretine zam, genel idare hizmetleri sınıfı ile yardımcı hizmetler sınıfı çalışanlarının görev tanımlarını içerecek yönetmelik, öğrencilere ve erkek memurlara uygulanan kılık kıyafet dayatmasına son verilmesi, karma eğitim mecburiyetine son verilmesi ve 4/C’liye kadro verilmesi, disiplin affı, 2005 yılından sonra göreve başlayanlara bir derece verilmesi, emekli ikramiyesinin hesaplanmasında 30 yıllık hizmet süre sınırlamasının kaldırılması gibi konularda mücadelemize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
4/C’lilere Kadroda Israrcıyız
Kamuda farklı istihdam biçimlerine karşı olduklarını ifade eden Ahmet Gündoğdu, “Mali durumlarını ve sosyal haklarını iyileştirdiğimiz, toplu sözleşmede ve Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK)’da gündeme getirdiğimiz 4/C’lilere kadro konusu artık çözüme kavuşturulmalıdır” şeklinde konuştu.
Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.



Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

10 yorum:

  1. olimpiyatlarıda alın sayın başkan

    YanıtlaSil
  2. Sende olmasan bizi kim teselli edicek be başkan,yağmasanda gürlüyosun.bu açıklamaların bizi bir kaç ay daha götürür.ama şunuda hiç unutmayın bu torba yasa bizim olduğu kadar sizinde son şansınız.şayet bu açıklamaların üzerine bize kadro vermezseniz o koltuğu bırakmanız en onurlu davranış olacaktır.

    YanıtlaSil
  3. ÖZELLEŞTİR-ME (Tekel) mağduru7 Nisan 2014 22:13

    Günün birinde bir çoban varmış. bu çoban köy ahalisini kandırmayı huy edinmiş. bir gün köye nefesler içinde gelmiş. ahali sormuş "çoban, hayırdır?", çoban da "beyler koşun sürüye kurt saldırdı" diye cevaplamış. köylü koşmuş da koşmuş. sürünün yanına varınca birde ne görsünler? sürü orada sapa sağlam duruyor. çobana bakmışlar. katıla katıla gülüyormuş yalancı çoban.

    ondan sonraki hafta çoban yine koşarak gelmiş köy meydanına. ahali yine sormuş "yav çobanım, hayırdır?", çoban " bu sefer sürüyü cidden kurt yiyor, goşun" diye cevaplamış. köylü koşmuş da koşmuş. sürünün yanına varınca bir de ne görsünler? sürü orada sapa sağlam. çoban gülmekten ölecekmiş.

    köy ahalisi, çobanla muhatabını kesmiş. günler, haftalar geçmiş. bir gün sanki adam öldürüyorlarmış gibi bir çığlık duyulmuş. peşinden bağırışlar. koşma sesleri. bu çobanmış. yine meydana gelmiş. "beyler koşun bu sefer gerçekten sürüye kurtlar daldı." demiş. fakat kimse inanmamış ve sürü, kurtlara yem olmuş.
    Ahmet'efendi yalancı çobanı geçtin sen yeter artık bırak bu tribüne oynamaya. Şunu anladık sen bu Sendika başkanı ve bu parti iktidar olduğu sürece 4/C Lilere kadro yok.

    YanıtlaSil
  4. ya arkadaş ne olursun sen bu konu hakkında bir girişimde bulunma sen ne zaman konuşsan bizim iş olmaza giriyor bak bize yapacağın en güzel iyilik bizden uzak dur sen bak başka işlerle meşgul ol avutulacak milyonlarca insan var bu ülkede hadi abi hadi abi

    YanıtlaSil
  5. DAHA ÇOK BEKLERSİNİZ DAHA SİZ 4 C LİLER GAZ ALMACA DİLİN KEMİĞİ YOKKİ BAŞKANIN DERDİ DEĞNEKCİLİK

    YanıtlaSil
  6. Desene gene kadro yok bu Ahmet bey le Faruk Çelik açıklama yapınca fos çıkıyo keşke hiç çıkmasa ve açıklama yapmasalar en güzeli......görmesek bu sayfalarda bıktık usandık bunlardan artık.......

    YanıtlaSil
  7. başkan şu garibanların duygularıyla oynamayın allah rızası için

    YanıtlaSil
  8. artık kadro versin be ya ...

    YanıtlaSil
  9. ARKADAŞLAR TORBA DELİNMİŞ

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com