Özelleştirme Mağdurları 4/C'li Geçici Personel Web Sitesi

20 Mart 2014 Perşembe

Ahmet Gündoğdudan 4/C Açıklaması (Video)


Ahmet Gündoğdudan 4/C Açıklaması (Video)
Kanal A’da Sınır İhlali Programına konuk olan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, kadro bekleyen 4/C'li olarak çalışan personel önemli açıklamalarda bulundu. Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu 4/C çalışanları hakkında Tv programında şu açıklamalarda bulundu.

4/C, daha önce kadroluyken, yüzde 80’i en az KPSS’yi kazanarak işçi iken özelleştirmeyle bu iş hakları, kadro hakları elinden alınmış arkadaşlarımız, 23 bin kişi. Bunların maaşlarında ciddi bir düzülme yaptık, ama kadrosu Meclis meselesi olduğu için kadro üzerinde çalışılma kararı aldık. Sayın Başbakanı davet ettiğimiz Türkiye Buluşmamızda da, 4-C’liler, akademisyen, memura 1 derece disiplin affı, üniversiteli işçiler, 30 yıllık süre gibi onlarca konuyu Başbakana haykırdım. Başbakan da oradan Faruk Çelik Beye bunun üzerinde çalışın dedi ve bir talimat verdi.
www.4cmagdurlari.blogspot.com
Yarın Kamu Personel Danışma Kurulu toplanacak, bu esnada bir çalışma yapılabildi mi, bunun takibini yapacağız.
İnşallah. Onlar da rahat edecek, biz de rahat edeceğiz, onların çocukları bayram edecek, o çocukların bayramı bizim bayramımız olacak.
Ahmet Gündoğdudan 4/C Açıklaması Video Haberi


Haberimizi Paylaşmak için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.



Paylaş | |

Yasal Uyarı: Sitemizde yayınlanan haberler ve köşe yazıları yukarıdaki butonlar kullanılarak veya www.4cmagdurlari.blogspot.com şeklinde aktif link verilerek kullanılabilir.
Bu Haberi Paylaş:

3 yorum:

  1. ATBE AHMET EFENDİ MEYDANI BOŞBULDUN BOŞ DAVUL BOL SES ÇIKARIR İNSANLARI BOŞYERE UMUTLANDIRMA

    YanıtlaSil
  2. iSDEMİR MADURU21 Mart 2014 12:57

    HANGİ HIRSIZ ÇALDIĞINI GERİ GETİRMİŞ Kİ?
    BİZDEN ÇALINAN HAKLARIMIZI GERİ VERSİNLER.

    TÜM TÜRKİYE VE TÜM OY SAHİPLERİ ŞUNU AKILLARINDAN ÇIKARTMASINLAR SAKIN!!!
    ÖZELLEŞTİRME MAĞDURLARINDAN ÇALINAN HAKLAR KUL HAKKIDIR. BİZİM VE EVLATLARIMIZIN GELECEĞİDİR. BİZLERİN HAKLARINI GASP EDENLERE OY VERENLERİNDE MABALI GÜNAHI BOYNUNADIR. AYNI İŞİ YAPIP HATTA ÇOĞUMUZ KADROLULARLA AYNI İŞ YERİNDE AYNI ORTAMLARDA AYNI GÖREVLERİ VE İŞLERİ YAPMAMIZA RAĞMEN GEÇİCİ YERİNE KOYULUP KADROLULARDAN DAHA AZ MAAŞ VE HAKLARA MAHKUM EDENLER VE ONLARA OY VERENLER ÇALINAN TÜM HAKLARIMIZIN ORTAĞIDIR. İSTEDİĞİNİZ İMAMA DİN ADAMINA SORUN İSLAM DA BÖYLE BİR ADALET VE HAKKANİYETE YER YOKTUR. BU YAPILANLAR KUL HAKKI YEMEKTİR.
    EY OY VERENLER BU KUL HAKKINA SİZLERDE ORTAK OLMAYIN.

    YanıtlaSil
  3. arkadaş 4 c lileri çözmez gider 1 günlük geçiçi işçiye kadro verir yeri gelir belediyededeki işçilere kadro verir ama bu 4 c çözülmezzz üniversite mezunu da işçiler çözülmez seçim ömcesi bi umut kampanyası sonra bir başka bahar diye gider hayırlısı umudum yok

    YanıtlaSil

Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde yorumlarınızın yayınlanabilmesi için yapılan yorumların konu ne olursa olsun hakaret veya beddua içermemesi gerekmektedir. Bu tarz söylemler cevap hakkı doğurmakta sitemizi zan altında bırakmaktadır. Kesinlikle hakaret veya beddua içeren yorumlar yayınlanmıyacaktır. Yorum yayınlanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında değişmektedir.

Öne Çıkan Yayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 4/C Çalışanları 4/B Kadrolarına Alınacak Binlerce taşeron işçinin ve 4/C çalışanlarının günlerdir merakla bekledi...

Sitemiz Eski 4/c Haberleri

Son 4/C Haberleri

Copyright © 4/C Çalışanları Web Sitesi | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com